2017 Swagerman-15.jpg

Stel je voor; Jij bent een succesvol online ondernemer; je bent al enige tijd lekker bezig of je bent nog niet zo lang “on te road”. Jij bent met je nieuwe website bezig of  je hebt nu toch echt die nieuwe foto’s van jezelf voor je website/blog of social media nodig.
Maar foto’s laten maken is zo niet jouw ding; dat poseren; welke kleding doe ik aan? en die 5 kilo is er nog steeds niet af… even wachten dus maar.  

Personal Branding Fotografie is de kunst van de foto’s online je verhaal laten vertellen!
Ben jij een social media bekendheid, geef je online trainingen en / of heb je een eigen bedrijf?

Door de juiste foto’s maak je verschil!

Wat als…. ik jou eens laat merken hoe het is om met een prettig gevoel op de foto te gaan; Vertel mij je verhaal; wat maakt jou wie je nu bent? hoe sta je in het leven? wat wil je voor de toekomst? 

Wat als….. ik ervoor zorg dat je met zekerheid op de foto gaat? Je zit goed in je vel; je hebt kleding aan die bij je past; je bent tot in de puntjes verzorgd; iemand doet je make up en ik zorg ervoor dat je nu eens een goede haardag hebt.

2017 Zeyl sept22017-20.jpg
 

Veel mensen moeten er niet aan denken om voor een portretfotograaf te poseren. De lange priemende lens, de dwingende fotograaf, die je vriendelijk doch dringend vraagt ontspannen te lachen en het blauw gewolkte scherm achter je. Die ongedwongen sfeer is ver te zoeken.

Resultaat: een gemaakte glimlach op een matglanzende foto met een wit randje waar alleen opa en oma blij mee zijn.

 
Voornaam en achternaam *
Voornaam en achternaam