Mijn missie is om iedere vrouw die ik voor mijn camera krijg te laten zien en voelen hoe mooi ze is; alles draait daarbij om zelfvertrouwen en aan een bepaalde houding/denkwijze.

Mijn klanten laten mij toe in een inner circle; ze geven mij een kijkje in hun ziel en laten hun ware IK zien; de IK die prachtig mooi is. of ze nu maat 34 of maat 54 heeft. Ik ben er oprecht van overtuigd dat iedere vrouw prachtig is.


Wat je leert?

Wat mij betreft draait boudoirfotografie niet om de mooie lingerie of de blote huid; Alles draait om connectie. Ik laat je tijdens de workshop kennismaken met deze tak van fotografie. Ontdek wat het voor jou betekent om subtiel emotionele momenten vast te leggen in al zijn puurheid. Laat je inspireren.


Praktische informatie

De workshop boudoir fotografie vindt plaats in mijn daglichtstudio in Zwolle. Aan de A28 en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Persoonlijke aandacht vind ik ontzettend belangrijk, dus per workshop zullen er maximaal 6 deelnemers zijn. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Deze cursus is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde fotografen.


Na deze training

Na de workshop heb je kennisgemaakt met technieken voor boudoir foto’s.

In een dagdeel komt er veel informatie op je af; Na de training stuur ik je nog een overzicht toe van alles dat wij besproken hebben. Samen met de door jou gemaakte notities kan je daardoor makkelijk je geheugen even opfrissen.


In 2019 staan er nog 2 workshops gepland:

vrijdag 4 oktober 10.00 - 13.30 uur
Woensdag 13 november 19.00 - 22.30 uur

Wil je daarbij aanwezig zijn? vul hieronder je gegevens in en ik stuur je alle info toe! (de prijs hieronder vermeld is inclusief BTW)