2018 LGPT Boudoir  (9 van 15).jpg

In de maand februari geef ik een Vogue Boudoir waardebon weg ter waarde van €1000,00!

Jij krijgt de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een boudoir sessie bij mij te hebben. (Je mag het ook aan iemand anders weggeven)

Waarom geef ik een boudoir fotoshoot weg?

Omdat ik vrouwelijke, mooie en smaakvolle fine art foto’s wil maken om in te kunnen sturen voor de accreditatie door de vereniging van de top van portretfotografen van over de hele wereld!
Dus als je mee wilt doen aan deze aanvraag, dan geef je bovendien goedkeuring aan Kim Holterman Fotografie om de foto’s die van jou gemaakt zijn tijdens deze sessie, in te sturen en dat ik de foto’s mag gebruiken voor marketingdoeleinden en op haar website.

Ik kan hier maar beter duidelijk over zijn, zodat het niet als verrassing komt wanneer je foto’s gebruikt worden in publicaties als de Beau Monde, Harpers Bazaar of een ander glamour magazine in Nederland of daarbuiten.

Boudoir Ietje  vrielink pillows zwolle

Wat kan ik verwachten? Wat schuilt hier achter?

Hier schuilt niets achter en er is geen addertje onder het gras; Zoals tijdens elke boudoir fotosessie zal je compleet in de watten gelegd worden, je haar en make up word gedaan en ik zal je precies vertellen welke spullen je mee moet nemen voor de Vogue sessie en hoe je het beste kunt voorbereiden en uiteindelijk moet posseren.
Een paar weken na de fotosessie plannen we je eigen Premiere; Ik heb dan je foto’s geselecteerd en hoogstpersoonlijk bewerkt waar nodig. Tijdens deze Premiere kies jij je mooiste foto’s uit.

Boudoir Gonnie Helfrich pillows zwolle
 

Maar ik ben geen 25 meer en ik moet toch echt eerst 10 kilo afvallen

Laat dit nou geen reden te zijn om niet mee te doen aan deze wedstrijd. Kim is van mening dat iedere vrouw mooi is en dat elke vrouw het verdient om dit in te zien.

Mijn missie in het leven is om vrouwen te laten inzien hoe mooi ze zijn. Ik leef ervoor om het leven vast te leggen op die speciale dagen of gewoon omdat het kan; om het leven te vieren. En neem nou maar van mij aan, dat ik door mijn ervaring, het licht dat ik gebruik en de trainingen die ik heb gevolgd over poseren en houding dat ik jou op je mooist kan vast leggen; jij zult versteld staan. Maak je nou maar geen zorgen. - Kim

Ach, waarom ook niet?! Hoe kan ik me opgeven?

Om te beginnen mag je het onderstaande formulier invullen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!
Vergeet niet om mij op social media te volgen:
Instagram en Facebook

Je voor- en achternaam *
Je voor- en achternaam
Telefoonnummer *
Telefoonnummer
Ik ga akkoord met en begrijp dat eventueel gemaakte foto's gebruikt worden voor marketingdoeleinden, zoals magazines, social media, website een andere publicaties; *

Deze aanbieding/deze voucher kan niet ingeruild worden voor contanten of gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen. De fotograaf heeft het recht om op ieder moment deze aanbieding te beeindigen zonder dat daar een specifieke aanleiding toe is.