2018 LGPT Boudoir  (9 van 15).jpg

Voor een fantastich persoonlijk portret en de opbouw van mijn portfolio ben ik op zoek naar echte vrouwen, met echte vormen en een fantastische uitstraling.

Portfolio opbouw

Onderweg naar de wintersport, begon de creativiteit te borrelen en vandaar dat ik mijn aanvraag heb uitgezet.

Goedkeuring
Wanneer je mee wilt doen aan deze aanvraag, dan is het belangrijk dat je goedkeuring geeft aan Kim Holterman Fotografie om de foto’s die van jou gemaakt zijn tijdens deze sessie, in te sturen en dat ik de foto’s mag gebruiken voor marketingdoeleinden en op haar website.
Ik kan hier maar beter duidelijk over zijn, zodat het niet als verrassing komt wanneer je foto’s gebruikt worden in publicaties als de Beau Monde, Harpers Bazaar of een ander glamour magazine in Nederland of daarbuiten.

sue Bryce portret portfolio opbouw Italie, sue bryce education

Wat kan je verwachten?

Je haar en make up word gedaan, we gaan bespreken wat ik voor ogen heb en wat wij daarvoor nodig hebben; Dus wil ik met je overleggen wat je zelf in de kast hebt hangen en wat jij of ik eventueel zelf aan moeten schaffen. Natuurlijk zal ik je vanaf het begin tot het einde begeleiden en vertellen hoe je “moet” posseren, tot aan je kleine teen.

Het gaat hier om zowel portret als boudoir fotos. Alles in overleg.

Wat krijg je van mij?

  • goede voorbereiding en begeleiding

  • visagie en haarstyling worden verzorgd

  • Je krijgt van mij 2 digitale bestanden. Zou je meer fotos willen, dan kan je die tegen een leuke - sterk gereduceerde - prijs aanschaffen!

Mijn missie in het leven is om vrouwen te laten inzien hoe mooi ze zijn. Ik leef ervoor om het leven vast te leggen op die speciale dagen of gewoon omdat het kan; om het leven te vieren. En neem nou maar van mij aan, dat ik door mijn ervaring, het licht dat ik gebruik en de trainingen die ik heb gevolgd over poseren en houding dat ik jou op je mooist kan vast leggen; jij zult versteld staan. Maak je nou maar geen zorgen. - Kim

Ik ben net zo enthousiast als jij!

Om te beginnen mag je het onderstaande formulier invullen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!
Vergeet niet om mij op social media te volgen:
Instagram en Facebook

Je voor- en achternaam *
Je voor- en achternaam
Ik ga akkoord met en begrijp dat eventueel gemaakte foto's gebruikt worden voor marketingdoeleinden, zoals magazines, social media, website een andere publicaties; *