Wie is Kim?

Over mij en volg mij op social media

Over Kim Holterman

2017 foto's Rob-6.jpg

"Mijn missie is vooral om mensen zich ervan bewust te laten worden dat ze foto's moeten maken. Wat het leven gaat zo snel en kan ineens voorbij zijn. Investeer af en toe in een professioneel fotograaf, zakelijk of prive. Voor jezelf of voor je legacy; je familie en je vrienden. Mensen moeten niet zo kritisch zijn op zichzelf, daar is het leven gewoon te kort voor. 

Voor iemand ben je de mooiste - Mag ik je laten zien hoe mooi je bent?"
Kim

 

Hoe het allemaal begon: 

Wat leuk dat je op mijn website komt kijken. Mijn naam is Kim Holterman en al weer een tijdje ben ik aan een groot avontuur begonnen: Al jaren ben ik idolaat van alles dat met foto’s te maken heeft. Begin 2000 heb ik de fotovakschool met succes afgerond. Sinds de komst van mijn dochter en de komst van de iPhone is dit alleen maar meer geworden.

Nu heb ik het geluk dat ik de mensen die mij dierbaar zijn nog om mij heen heb en dat ik samen met hen herinneringen op kan halen door middel van foto’s of verhalen, maar hoe vaak kijk ik met verbazing naar een foto omdat er een herinnering voorbij komt die ik amper nog weet…… En ik denk dat foto’s daarom zo belangrijk voor mij zijn; ze helpen mij herinneren, ze helpen mij terugdenken aan periodes in mijn leven, leuke en minder leuke die mij gemaakt hebben wie ik nu ben.

Mijn Leermeesters

Door de tijd heen heb ik diverse trainingen gevolgd bij de beste fotografen in binnen- en buitenland; Barb Uil van Jinky Art uit Australië, Kelly Brown van Little Pieces Photography uit Australië in London, Possible workshop onder bezielende leiding van Jesh de Rox, Ed Peers en Gabe McClintock in IJsland en Sue Bryce uit Amerika.
Van hen heb ik geleerd waar ik jaren naar gezocht heb; mensen portretteren zoals ze zijn op een ongedwongen en natuurlijke manier, maar op de meest positieve manier. 

Waarom die obsessie voor foto’s?

Ik denk dat deze tweeledig is. The Lau bezong het al: “Het leven gaat zo snel voorbij…..”
Naarmate je ouder wordt lijkt of de tijd steeds sneller voorbij gaat en soms zijn er dagen die onbewust aan mij voorbij gaan; ze zitten overvol ingepland met allerlei afspraken en alle dingen en mensen om je heen neem je maar als vanzelfsprekend aan.

 

 
 

Op een dag gaan ze op zoek naar foto's van jou

Vooral vrouwen hebben altijd wel een excuus waarom ze niet gefotografeerd willen of kunnen worden; 5 kilo te zwaar, een pukkel op hun neus of waarom zou ik dit geld aan mezelf besteden? 

Omdat jij het waard bent; omdat jij goed genoeg bent!

En dat zou ik je zo ontzettend graag willen laten zien.  Of dat nu door middel van een boudoir sessie is of glamour op en top tijdens een BeYou portret fotoshoot.