Meer informatie

Persoonlijk vind ik dat Boudoir Fotografie zoveel meer is dan een vrouw in lingerie fotograferen; Je geeft je klant niet alleen prachtige foto’s maar in heel veel gevallen geef je haar zoveel meer; namelijk zelfvertrouwen.
Contact maken en een vertrouwde omgeving creëren is het allerbelangrijkste - Dit is niet altijd even makkelijk, maar ik kan je een techniek leren waardoor het bijna vanzelf gaat. Hoe? Hieronder zie je de trainingen die ik geef:


Workshop Boudoir Fotografie

Wat is nu precies Boudoir Fotografie? Hoe zorg ik ervoor dat ik een veilige en vertrouwde omgeving creëer voor mijn klant? Deze workshop is een inleiding en geschikt voor de beginnende als de gevorderde fotograaf.

Dit is een workshop van 1 dagdeel en het draait hier vooral om kennisdeling en interactiviteit.

De groep is maximaal 6 - 10 deelnemers groot

1 dagdeel | €199,00 exclusief BTW

Training Boudoir Fotografie

Dat jij weet hoe een camera werkt, geloof ik wel. Deze verdiepingstraining is gericht op hoe je de connectie vervolgens legt. Hoe maak je de verbinding met jezelf en met je klant om zo tot de perfecte foto te komen?
Ik leer je door middel van praktijksituaties hoe je de techniek beter toepast. Je gaat naar huis met een rugzak vol nieuwe ideeën. Neem je camera mee; vandaag kijk ik even mee over je schouder!

De groep is maximaal 6 deelnemers groot.

1 dag | €399,00 excl BTW


Masterclass Boudoir Fotografie

Tijdens de Masterclass vertel ik je wat ik weet en laat ik je het zien en ervaren; alles op het gebied van Boudoir fotografie, bedrijfsvoering en social media marketing.
Ook laat ik je ervaren hoe het is om een boudoirsessie te ondergaan; deze masterclass is inclusief een boudoirsessie van jezelf.

Om jou zoveel mogelijk de kans te geven om te leren en om jezelf te ontwikkelen is de groep minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers groot

2 dagen + overnachting | €899,00 excl BTW

Een op Een mentoring

Heb je een vraag of heb je op bepaalde gebieden specifieke vragen? Wil je graag dat ik even met je mee kijk; een nuchtere en objectieve blik. Hoe zou je iets anders kunnen doen of anders aan kunnen pakken? Daarvoor zijn de mentorsessies.

De prijs is op aanvraag.

Meer informatie


DN7A1362.jpg

Boudoir Fotografie - Destination Workshop

in het voorjaar van 2020 ga ik op reis naar waar mijn fotografie carrière ooit begonnen is; De Provence in Frankrijk. In een prachtig Frans landhuis hebben we drie dagen de tijd om alles over fotografie - en dan met name Boudoir fotografie - te bespreken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Stuur mij dan een mailtje ! info@kimholterman.nl