Lastig hoor, je lichaam begint zich te ontwikkelen tot vrouw, je huid veranderd - pukkel hier, pukkel daar en dan moet je nog een beugel ook nog. Je kijkt constant naar anderen, hoe ziet zij er uit? Wat draagt zij? Ben ik wel leuk genoeg, hip genoeg, grappig genoeg, cool genoeg?

Mooie meid, je bent zo mooi, zo puur. Geloof toch in je kracht, in je schoonheid, in jezelf.

tieners, fotoshoot, model voor een dag, hntm, sweetsixteen, 18 jaar, 21 diner, gotisch

 

tienerstoot, fotoshoot, glamour, model voor een dag, hntm

Uit eigen ervaring weet ik hoe hard de meiden onderling kunnen zijn; je bent niet dun genoeg, niet mooi genoeg etc. Terwijl het mij jaren gekost heeft om erachter te komen dat je gewoon ALTIJD goed genoeg bent en je ALTIJD voor iemand de mooiste bent.

Ik zou zo graag verschil willen maken; daarom heb ik de Tiener Glamour shoot ontwikkeld; een sessie die om haar draait; Heb jij een (bonus)dochter die wel een boost kan gebruiken voor wat betreft haar zelfvertrouwen?

Elke sessie beginnen we met het aanbrengen van een lichte make up en gaan we haar haren stylen. Daarna volgt een Vogue Style Fotoshoot; inclusief prachtige, hippe kleding - een beetje van mij, een beetje van haar zelf. Deze sessie laat haar zien hoe mooi en speciaal ze is!

Tieners Go Glamour Fotoshoot - special edition

11 - 18 jaar

De Tiener Go Glamour Fotoshoot - special edition heb ik ontwikkeld voor meiden in de leeftijd van 11 - 18 jaar; om ze te laten zien en voelen hoe mooi ze zijn.

Inclusief:
- GRATIS styling, haar en visagie
- 3 kledingwissels - dus 3 verschillende looks
- 2 - 3 uur in mijn studio. Als het mooi weer is gaan we ook naar buiten!
- Je eigen Premiere; Hier zie je voor het eerst de foto’s en heb je de kans om je foto’s + superleuke fotoproducten te bestellen
- INCLUSIEF 10 digitale bestanden die je zelf kiest ( met natuurlijk de mogelijkheid om meer bestanden te kopen)

Prijs € 495,00
PS: Heb je meer dochters? Daarvoor gelden interessante kortingen!