Ik zoek echte vrouwen voor mijn portfolio

boudoir Italien daglicht studio zwolle
 
 

In de afgelopen 4 jaar heb ik veel ervaring op gedaan in binnen- en buitenland. Zowel in opleiding als in opdrachten.
Maar ik vind dat ik nog veel kan leren; en leren doe je door te doen! En ik zou heel graag met jou willen kilometers maken!

Dit moet je weten:
> De fotosessies vinden plaats op dinsdag of donderdag (wanneer mijn agenda het toelaat)

> We gaan bespreken wat ik voor ogen heb en wat wij daarvoor nodig hebben; Dus wil ik met je overleggen wat je zelf in de kast hebt hangen en wat jij of ik eventueel zelf aan moeten schaffen. We doen iets wat jij leuk vindt, maar we gaan ook iets doen waar jij in eerste instantie niet voor zou kiezen.

> Je haar en make up word gedaan Natuurlijk zal ik je vanaf het begin tot het einde begeleiden en vertellen hoe je “moet” posseren, tot aan je kleine teen.

> Het gaat hier om zowel portret als boudoir fotos. Alles in overleg

> Je bent (inclusief je haar en make up) ongeveer 2 uur in de studio (max)

Wat krijg je van mij?

> goede voorbereiding en begeleiding

> visagie en haarstyling worden verzorgd

> De fotosessie en 2 digitale bestanden. Zou je meer fotos willen, dan kan je die met korting kopen!

Mijn missie in het leven is om vrouwen te laten inzien hoe mooi ze zijn. Ik leef ervoor om het leven vast te leggen op die speciale dagen of gewoon omdat het kan; om het leven te vieren. En neem nou maar van mij aan, dat ik door mijn ervaring, het licht dat ik gebruik en de trainingen die ik heb gevolgd over poseren en houding dat ik jou op je mooist kan vast leggen; jij zult versteld staan. Maak je nou maar geen zorgen. - Kim

 

Tot slot nog even dit:
Via onderstaande knop kom je bij mijn online agenda, waar je een afspraak kunt inboeken. Bovendien ga ik je dan een aantal vragen stellen over hoe je er uit ziet of wat je in het dagelijkse leven doet. Dit is niet van invloed op of je wel of niet bij mij in de studio komt. Deze vragen zijn voor mij zodat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden. Alle vormen, maten en leeftijden zijn van harte welkom.

CreditCard:
Ik zal je om je creditcard gegevens vragen wanneer je een afspraak in plant. Ik vraag €150 voor wanneer je de afspraak tot 48 uur van tevoren annuleert. Zoals je zult begrijpen kosten deze sessies mij tijd en geld, wanneer jij zo kort van tevoren afzegt, ben ik dat geld en die tijd kwijt.