Jij wilt prachtige beelden maken, maar ook blind vertrouwen op je talent, twijfels over jouw kunde uit de weg nemen en jezelf als portretfotograaf naar een hoger niveau tillen. Ik kan je daarbij helpen!


Mijn missie is om iedere vrouw die ik voor mijn camera krijg te laten zien en voelen hoe mooi ze is; alles draait daarbij om zelfvertrouwen en aan een bepaalde houding/denkwijze.

Mijn klanten laten mij toe in een inner circle; ze geven mij een kijkje in hun ziel en laten hun ware IK zien; de IK die prachtig mooi is. of ze nu maat 34 of maat 54 heeft. Ik ben er oprecht van overtuigd dat iedere vrouw prachtig is.


Persoonlijke begeleiding

Tijdens de sessies ontvang je mijn volledige aandacht, sparren we over jouw ideeën en gaan we aan de slag met jouw knelpunten. Wat je leert bepaal jijzelf. Wil je een inspirerende review van jouw portfolio? Betere technieken leren? Ik maak aan de hand van jouw vragen een training op maat. Samen halen we het beste in jou naar boven


Praktische informatie

Ik inspireer jou en deel mijn kennis en ervaringen als jij met een frisse blik naar je eigen werk durft te kijken.

We beginnen met een gesprek via de telefoon/skype of in person bij een kop koffie. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw knelpunten. Aan de hand daarvan doe ik jou een voorstel; wat kan ik voor je doen en hoe zal dit er dan uitzien?!
Afhankelijk van wat je wensen zijn, is dit vanaf een dagdeel tot een aantal weken begeleiding.

Deze meetings kunnen op drie manier plaatsvinden: In Zwolle of op een locatie naar keuze, of via skype. Deze momenten kunnen gepland worden op maandag, dinsdag of donderdag.


Na deze training

Je krijgt concrete antwoorden op jouw vragen en gaat met een lading inspiratie te deur uit. Vervolgens ga jij met deze kennis aan de slag. Dit groeiproces doorlopen we samen. Wanneer jij tegen iets aanloopt of vragen hebt, plannen we weer een nieuwe sessie in.


Tarieven:

Ons eerste gesprek is gratis. Hoe de rest van het traject eruit zal zien is helemaal afhankelijk van jou en van je verwachtingen en doelen. Je ontvangt na ons eerste gesprek een helder voorstel via email.