MasterClass Boudoir Fotografie

Mijn missie is om iedere vrouw die ik voor mijn camera krijg te laten zien en voelen hoe mooi ze is; alles draait daarbij om zelfvertrouwen en aan een bepaalde houding/denkwijze.

Mijn klanten laten mij toe in een inner circle; ze geven mij een kijkje in hun ziel en laten hun ware IK zien; de IK die prachtig mooi is. of ze nu maat 34 of maat 54 heeft. Ik ben er oprecht van overtuigd dat iedere vrouw prachtig is.


2018 LGPT Boudoir  (14 van 15).jpg

Wat je leert?

Het woord zegt het al; MasterClass - De Masters van de alle trainingen. Wij trekken ons ruim 2 dagen terug in een boutique hotel. We gaan het hebben over wat mij drijft; waarom ik doe wat ik doe, waarom ik Boudoir fotografie zo belangrijk vind. Hoe ik de resultaten haal die ik haal.

Wat mij betreft draait boudoirfotografie niet om de mooie lingerie of de blote huid; Alles draait om connectie. Ik laat je tijdens de workshop kennismaken met deze tak van fotografie. Ontdek wat het voor jou betekent om subtiel emotionele momenten vast te leggen in al zijn puurheid. Laat je inspireren.

Uiteindelijk moet je boudoir fotografie ervaren; daarom zorg ik voor een model en een setting waarbij ik je kan diverse flowposes kan laten zien. En…. jij gaat zelf ervaren hoe het is om boudoir foto’s te maken. Dit hoeft natuurlijk niet voor de groep; we boeken een sessie in mijn studio, apart van deze dagen.

Ik verblijf ook in het hotel; we hebben dus alle ruimte voor een - op - een gesprekken; waar loop je tegen aan? wat houdt je tegen? wat wil je bereiken?

Durf vragen te stellen, jezelf uit te dagen en loop vol inspiratie de deur uit. Na deze twee dagen leg jij iedere emotie nauwgezet vast en weet jij alles over gevoelsfotografie.


2018 LGPT Boudoir  (12 van 15).jpg

Praktische informatie

De workshop boudoir fotografie vindt plaats op een prachtige locatie in Oost Nederland.
Individuele slaapgelegenheid is geregeld, net als maaltijden en drankjes. De groepen zijn klein, zodat aandacht voor het individu niet verloren gaat. Het enige wat jij hoeft te doen is een camera meenemen. De rest volgt vanzelf.

Voor deze cursus vraag ik enige ervaring in fotograferen en een basiskennis van je apparatuur.


Na deze training

Na de workshop heb je kennisgemaakt met technieken voor gevoelsfoto’s en hoe je contact legt met je klanten. Ook weet je hoe je de verbinding met jezelf en anderen versterkt voor het perfecte beeld. We gaan het hebben over de werkprocessen, social media, acquisitie en nog veel meer. Je krijgt van mij een bundel met alle ruimte voor aantekeningen. Samen met de door jou gemaakte notities kan je daardoor makkelijk je geheugen even opfrissen.

Ook voeg ik je toe aan een besloten Facebookgroep, waarin we ervaringen kunnen delen en vragen kunnen stellen.

3 dagen - 2 overnachtingen | €899,00 excl BTW


De volgende masterclass vindt nog in het najaar van 2019 plaats; datum volgt binnenkort. Wil je weten wanneer? Stuur mij dan je gegevens en jij weet het als eerste!