Wil jij kans maken op een giftvoucher ter waarde van €1.000,00

voor een LifeStyle (newborn) Sessie ?

In de maand februari geeft Kim Holterman Fotografie LifeStyle vouchers ter waarde van €1000,00 weg!

Waarom geef ik waardebonnen cadeau?

Omdat ik fine art foto’s wil maken om in te kunnen sturen voor de accreditatie door de vereniging van de top van portretfotografen van over de hele wereld!
Dus als je mee wilt doen aan deze aanvraag, dan geef je bovendien goedkeuring aan Kim Holterman Fotografie om de foto’s die van jou (en je gezin) gemaakt zijn tijdens deze sessie, in te sturen en geef je goedkeuring dat ik de foto’s ten aller tijden mag gebruiken voor marketingdoeleinden en op mijn website.
Ik kan hier maar beter duidelijk over zijn, zodat het niet als verrassing komt wanneer je foto’s gebruikt worden in publicaties als de Beau Monde, Harpers Bazaar of een ander glamour magazine in Nederland of daarbuiten.

181015 Lake Garda Retreat-Day One at Cross Studios-web-136.jpg

Wat kan ik verwachten? Wat schuilt hier achter?

Hier schuilt niets achter en er is geen addertje onder het gras; Van tevoren spreken we af of we bij jullie thuis of op een andere loactie afspreken. Tijdens de lifestyle sessie zal ik aanwijzingen geven, maar ik streef er vooral naar om spontante en ongedwongen foto’s te maken.
Een paar weken na de fotosessie plannen we je eigen Premiere; Kim heeft dan je foto’s geselecteerd en hoogstpersoonlijk bewerkt waar nodig. Tijdens deze Premiere kies jij je mooiste foto’s uit.

lifestyle newborn sessie Rotterdam, de meent, van zanten
 

Maar ik ben geen 25 meer en ik moet toch echt eerst 10 kilo afvallen

Laat dit nou geen reden te zijn om niet mee te doen aan deze wedstrijd. Ik ben van mening dat iedereen mooi is en voor je het weet is het te laat.

Op een dag gaan ze op zoek naar foto’s van jou!

Hoe kan ik me opgeven?

Om te beginnen mag je het onderstaande formulier invullen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!
Vergeet niet om mij op social media te volgen:
Instagram en Facebook

Je voor- en achternaam *
Je voor- en achternaam
Telefoonnummer *
Telefoonnummer
Ik ga akkoord met en begrijp dat eventueel gemaakte foto's gebruikt worden voor marketingdoeleinden, zoals magazines, social media, website een andere publicaties; *

Deze aanbieding/deze voucher kan niet ingeruild worden voor contanten of gebruikt worden in combinatie met andere aanbiedingen. De fotograaf heeft het recht om op ieder moment deze aanbieding te beeindigen zonder dat daar een specifieke aanleiding toe is.