Over Boudoir

2019 Nicole van Oosterwijk kl (14 van 19).jpg

Mijn boudoir fotosessies gaan vooral over jou

Jezelf op en top vrouw voelen, intens genieten van een dagje helemaal voor jezelf en dat terug zien in jouw boudoir portretfoto’s. Het is als een cadeau aan jezelf dat je voor de rest van je leven bij je kunt dragen.

Dat is met recht een geluksmomentje te noemen.

Mijn boudoir fotosessies gaan vooral over jou.

Over de innerlijke kracht die je als vrouw altijd al hebt gehad en waarvan het tijd wordt om deze te laten zien.

Het is jouw moment om te shinen en jezelf fantastisch te voelen. In het eindresultaat zul je opnieuw verliefd worden op de vrouw die je op jouw foto’s ziet en elke keer weer onder de indruk zijn van haar als prachtig persoon!

2019 Nicole van Oosterwijk  kl-18.jpg

Een Boudoir Fotosessie is niets voor jou?

Vind jij dat je nooit mooi op een foto staat (mits je deze zelf maakt)
Vind jij dat je pas op de foto kunt wanneer je die laatste kilo’s bent afgevallen?
Ben jij die moeder die nooit op een foto staat in jullie familie album omdat jij altijd zelf de foto’s maakt?
Heb jij ooit een foto van jezelf gezien en je niet mooi gevoeld? Dan wil ik JOU fotograferen.

Er komt een moment dat je kinderen op zoek zijn naar een foto van JOU - wees trots op jezelf, wie je bent, hoe je eruit ziet en wat je voor anderen doet. Niet alleen voor je familie, voor je vrienden of voor je kinderen - doe het vooral voor jezelf!

boudoir fortosessie zelfvertrouwen vrouwelijk boudoir fotograaf

Wat kan je verwachten?

Met een boudoir sessie vieren we jouw schoonheid!

We vieren dit wanneer je even stil wilt staan deze fase in je leven. We vieren dit een Foliobox van handgemaakt Italiaans leer vol verleidelijke foto’s van jouw schoonheid. Vooral om jezelf te trakteren op een prachtig cadeau maar misschien geef je dit wel cadeau aan je geliefde.

Het is een geweldige ervaring en enorm goed voor je zelfvertrouwen; Deze dag draait helemaal om jou waardoor je volop kunt genieten van deze spannende belevenis. Daarbij word je op een tijdloze, stijlvolle, romantische en sensuele manier gefotografeerd.

Het eindresultaat brengt jouw sterke punten naar voren laat jou zien hoe mooi je bent!

 

Over de sessie

We hebben altijd vooraf contact. Via de telefoon, FaceTime/skype of we drinken samen iets.
Tijdens dit consult bespreken we welke fotosessie je wilt, wat je wensen zijn, waar we de foto's gaan maken en hoe we ons gaan voorbereiden op jou afspraak.

 

Om het mooiste resultaat te creëren, ben ik altijd op zoek naar het mooiste licht. Daarom vinden mijn boudoir fotosessies altijd overdag plaats zodat we gebruik kunnen maken van natuurlijk licht; het allermooiste licht!

Speciaal hiervoor heb ik een prachtige daglicht studio aan de rand van Zwolle. Heb je liever dat deze fotoshoot bij jou in huis plaats vindt, of op een andere plek dan kan dat natuurlijk ook!

Alles is mogelijk, zolang er voldoende natuurlijk licht is! Want jou laten ervaren hoe mooi je bent, jou op je mooist fotograferen én je in het eindresultaat laten zíen hoe mooi je bent is wat ik het allerliefste doe. Je bent namelijk mooi, je mag er zijn en dit mag voor altijd worden vastgelegd!

 
 

Je bent ongeveer 3 uur in de studio; Voordat we met de sessie beginnen word je haar en make up gedaan.
Belangrijk is om te weten dat ik alle tijd voor je neem; we hebben geen haast.

Portraiture Magazine Page 10 & 11.jpg

Het is een geweldige ervaring en enorm goed voor je zelfvertrouwen.
Je wordt helemaal in de watten gelegd zodat je volop kunt genieten van deze spannende belevenis. Daarbij word je op een tijdloze, stijlvolle, romantische en sensuele manier gefotografeerd. Het eindresultaat brengt jouw sterke punten naar voren laat jou zien hoe mooi je bent! - Nina