Boudoir Ietje

Ik zou dolgraag een boudoir sessie willen boeken, maar ik ben vast veel te oud

Dat is het moment dat ik al enthousiast word! Hoezo te oud? sinds wanneer staat er een leeftijdsgrens voor een boudoir fotosessie? (nou moet ik eerlijk zeggen dat ik een minimum leeftijd van 19 jaar aanhoud maar verder….. )

Van te voren hebben we regelmatig contact gehad; wat kan Ietje verwachten, welke kleding kan je het beste meenemen? waar moet je rekening mee houden?

Een boudoir sessie is altijd inclusief haar en make up; dit vormt gewoon een hele mooie basis en komt het eindresultaat alleen maar ten goede.

wat hebben we een lol gehad;

boudoir foto sessie zwolle daglicht studio kim holterman

“ Kim weet je zo op je gemak te stellen zodat je het beste van jezelf durft te laten zien. Je durft kwetsbaar te zijn en zij weet dat dan weer perfekt vast te leggen.

Thanks lieve Kim voor de supermooie foto's!

Liefs Ietje”

Wat ziet jouw klant als ze naar jouw (linkedin) foto kijken?

Vertel mij jouw verhaal; waarom ben jij JIJ? Ik vertaal je verhaal in foto’s over je bedrijf, je passie en je leven: foto’s die niet zouden misstaan in een glamour magazine.

Een LinkedIn foto is superbelangrijker om meteen een goede indruk te maken bij je klanten. Als bedrijf en professional delen we steeds meer informatie online om te laten zien dat we expert zijn in ons vakgebied. 

Onder andere LinkedIn is daar bij uitstek super geschikt voor! Dan wil je als bedrijf of professional niet alleen professionaliteit en expertise uitstralen, maar eigenlijk wil je ook laten zien wie je bent! 

Wist je dat klanten en recruiters eerst naar de (LinkedIn)profiel foto kijken en op basis daarvan bepalen of ze verder lezen? Als de foto je niet aanspreekt, ben je niet snel geneigd om verder te kijken, laat staan om te gaan kijken wat de kwaliteiten van diegene zijn. Een goede profielfoto maken lost dat meteen voor jou op!

headshot, online branding, profielfoto, fotografie, portret, zakelijk, zwolle

Eentje maar

Heel vaak krijg ik te horen dat een klant "echt maar 1 foto nodig heeft!" 

Je hebt een supervolle agenda en hoewel je weet dat een goede profielfoto belangrijk is, kan het niet zo zijn dat "de fotograaf" langer dan 10 minuten hiervoor nodig heeft. maar toch, het kost gewoon wat tijd om de juiste uitdrukkingen te krijgen en dat is omdat het nemen van je foto's ervoor kan zorgen dat mensen zich ongemakkelijk voelen. Ik begrijp dat. 

De uitdrukking die we willen is zelfverzekerd, vertrouwen en vriendelijk. Het kan zijn dat we dat snel bereiken, wat geweldig is, of het kan iets langer duren om daar te komen, wat ook goed is, want we kijken niet naar de klok. Dus hoe dan ook, we hebben nog steeds voldoende tijd om al die outfit veranderingen enz. te doen die we willen doen. 

Ik vertel je precies wat je beter wel of niet kunt doen! 

headshot, online branding, profielfoto, fotografie, portret, zakelijk, zwolle

Na het boeken van jouw sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. 

Ik zal je tijdens de sessie coachen over alles wat je moet weten. Hoe je het beste kunt staan/zitten, we kijken naar je kleding, je haar en uiteindelijk zorgt ons gesprek voor de juiste expressie. Allemaal zaken waarover jij je geen zorgen hoeft te maken. Het doel van de sessie is om geweldige foto's te maken en ik zal zo daar zo veel of zo weinig tijd aan besteden als nodig is om dat te bereiken. Ik hou van mijn vak, dus ik heb geen haast om onze shoot af te ronden. 

Een paar keer tijdens de sessie stoppen we en bekijken we enkele foto's die we hebben gemaakt, zodat je kunt zien welke foto's we krijgen en als er iets is dat je wilt veranderen, kunnen we het ter plekke doen. Het is een leuke, ontspannen sfeer die helpt om de expressies te krijgen die je nodig hebt van je headshots.

No Worries- als ik de juiste foto heb, dan hoor je dat en zijn we klaar!

Vragen? Bel me (06 - 8190 6966) of mail me dan! info@kimholterman.nl

Boudoir portret fotosessie Maranke

Boudoir Sessie in Zwolle

Vandaag trouwt Maranke haar Bram. Op deze prachtige zomers dag, omringt door hun kinderen en meest dierbare familie en vrienden bezegelen zij de liefde voor elkaar.

Deze prachtige vrouw wilde een speciaal en supervrouwelijk cadeau voor haar aanstaande man en dat is gelukt!

Vooraf hebben wij  contact gehad om kennis te maken en om door te nemen wat ze kon verwachten van de sessie en vooral wat ze van de boudoir sessie verwachtte.

Op de dag zelf werd Maranke compleet in de watten gelegd; ik had een prachtige hotelkamer voor haar gereserveerd en Esther Knobben van Beautyskills by Esther stond voor haar klaar om haar make up en haar te verzorgen en daarna konden we aan de slag. 

Met deze foto hebben Maranke en ik een prijs gewonnen in de Amerikaanse Portrait Masters.

Met deze foto hebben Maranke en ik een prijs gewonnen in de Amerikaanse Portrait Masters.

Gisteren kon ze vol trots haar prachtige foto's in de mooie handgemaakt lederen foliobox aan hem geven. 

Wil jij meer weten? mail of bel me dan via info@kimholterman.nl