Wat ziet jouw klant als ze naar jouw (linkedin) foto kijken?

Vertel mij jouw verhaal; waarom ben jij JIJ? Ik vertaal je verhaal in foto’s over je bedrijf, je passie en je leven: foto’s die niet zouden misstaan in een glamour magazine.

Een LinkedIn foto is superbelangrijker om meteen een goede indruk te maken bij je klanten. Als bedrijf en professional delen we steeds meer informatie online om te laten zien dat we expert zijn in ons vakgebied. 

Onder andere LinkedIn is daar bij uitstek super geschikt voor! Dan wil je als bedrijf of professional niet alleen professionaliteit en expertise uitstralen, maar eigenlijk wil je ook laten zien wie je bent! 

Wist je dat klanten en recruiters eerst naar de (LinkedIn)profiel foto kijken en op basis daarvan bepalen of ze verder lezen? Als de foto je niet aanspreekt, ben je niet snel geneigd om verder te kijken, laat staan om te gaan kijken wat de kwaliteiten van diegene zijn. Een goede profielfoto maken lost dat meteen voor jou op!

headshot, online branding, profielfoto, fotografie, portret, zakelijk, zwolle

Eentje maar

Heel vaak krijg ik te horen dat een klant "echt maar 1 foto nodig heeft!" 

Je hebt een supervolle agenda en hoewel je weet dat een goede profielfoto belangrijk is, kan het niet zo zijn dat "de fotograaf" langer dan 10 minuten hiervoor nodig heeft. maar toch, het kost gewoon wat tijd om de juiste uitdrukkingen te krijgen en dat is omdat het nemen van je foto's ervoor kan zorgen dat mensen zich ongemakkelijk voelen. Ik begrijp dat. 

De uitdrukking die we willen is zelfverzekerd, vertrouwen en vriendelijk. Het kan zijn dat we dat snel bereiken, wat geweldig is, of het kan iets langer duren om daar te komen, wat ook goed is, want we kijken niet naar de klok. Dus hoe dan ook, we hebben nog steeds voldoende tijd om al die outfit veranderingen enz. te doen die we willen doen. 

Ik vertel je precies wat je beter wel of niet kunt doen! 

headshot, online branding, profielfoto, fotografie, portret, zakelijk, zwolle

Na het boeken van jouw sessie ontvang je een e-mail met allerlei tips omtrent kleding, haar, make-up en dergelijke om voorafgaand aan de fotosessie rekening mee te houden. 

Ik zal je tijdens de sessie coachen over alles wat je moet weten. Hoe je het beste kunt staan/zitten, we kijken naar je kleding, je haar en uiteindelijk zorgt ons gesprek voor de juiste expressie. Allemaal zaken waarover jij je geen zorgen hoeft te maken. Het doel van de sessie is om geweldige foto's te maken en ik zal zo daar zo veel of zo weinig tijd aan besteden als nodig is om dat te bereiken. Ik hou van mijn vak, dus ik heb geen haast om onze shoot af te ronden. 

Een paar keer tijdens de sessie stoppen we en bekijken we enkele foto's die we hebben gemaakt, zodat je kunt zien welke foto's we krijgen en als er iets is dat je wilt veranderen, kunnen we het ter plekke doen. Het is een leuke, ontspannen sfeer die helpt om de expressies te krijgen die je nodig hebt van je headshots.

No Worries- als ik de juiste foto heb, dan hoor je dat en zijn we klaar!

Vragen? Bel me (06 - 8190 6966) of mail me dan! info@kimholterman.nl