Studio Updates —

Studio updates.

Lifestyle newborn Sessie mooie Sara

Op een stralende dag kwam jij in ons leven -

en ik wist dat alles veranderen zou

Maandenlang heb je er naar uitgekeken; mama’s buik werd steeds dikker. Ze zeggen dat er een baby in zit. Ik wil heel graag een broertje, maar ze zeggen dat er een zusje in zit.

Eigenlijk begrijp ik het niet zo goed, maar het lijkt me ook wel weer gezellig hoor. Als ze mijn auto’s maar niet afpakt.

Voor jezelf is het al haast ongelooflijk; het wonder dat zwangerschap heet. Dat je lichaam in staat is om een kind te laten groeien, (meestal) gezond en wel. Je wordt steeds dikker en langzaam aan voel je haar bewegen. Ze begint te reageren op je stem, op geluidjes, op de stem van je partner.

Als het voor jou al zo bijzonder is; hoe moet het dan wel niet voor je oudere kind (eren) zijn?

newborn first moments lifestyle

En dat het moment dat ze geboren is; het moment dat jullie eindelijk jullie dochter in de armen mogen sluiten; MAGISCH

En weet je wat nog mooier is? het moment dat haar grote broers kennis met hun nieuwe zusje gaan maken; die verwondering, die vertedering. Eindelijk is ze daar dan; mama ging al vroeg in de ochtend naar het ziekenhuis, ze hebben zo ontzettend lang moeten wachten om haar eindelijk voor het eerst te zien.

Dat moment!

Die blikken, die emoties. Hoe bijzonder is het dat je die op een foto hebt staan? dat je aan je dochter Sara kan laten zien hoe ontzettend welkom ze is en dat ze zoveel mensen heeft die van haar houden en er altijd voor haar zullen zijn. ONBETAALBAAR

Het was een lange dag voor grote broer Abel

Het was een lange dag voor grote broer Abel

Wil jij dit ook voor je kinderen vastleggen? Neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden!

info@kimholterman.nl of 06 - 8190 6966

Naam *
Naam